Over ons

GOMAD Graffix, onder leiding van kunstenaar Marcus Debie, is reeds in 1988 ontstaan. Destijds vormde de eerste opdracht van toegepaste graffiti binnen een bedrijfsinterieur de oorsprong voor GOMAD Graffix. Na afronding van de hogeschool voor grafische kunsten in 1996 en jarenlange ervaring als grafisch ontwerper en art director binnen diverse signing- en reclamebureaus vormt Marcus de basis van de studio. Zijn stijl kan het beste omschreven worden als fotorealistisch met sterke surrealistische invloeden in combinatie met abstracte grafische kleurvlakken en een voorliefde voor gezichten en handen.

Sinds 2013 versterkt zijn partner Nancy Montforts de creatieve ideeën en samen vormen zij het nieuwe team van GOMAD Graffix. Ook is er nauwe samenwerking met andere professionele artiesten om zo een zo breed mogelijk scala aan stijlen en mogelijkheden te bieden aan onze klanten of bij grootschalige muurschilderingen en graffiti gerelateerde opdrachten en workshops.

> Bio in English

Muurschilderingen
Spuitbus

Ik doe mijn best en mijn spuitbus doet de rest!

I try my best and my spray can does the rest!

Marcus ‘GOMAD’ Debie

Video

Deze film geeft een mooie sfeerimpressie van de internationale street art expositie ‘The Art of Painting’ in Amsterdam 2017. Hier heeft GOMAD een mural gemaakt in de entree van één van de oude Van Gendthallen bij Amsterdam Roest en 5 canvassen geëxposeerd tijdens deze expo.

Tijdens de graffiti-jam ‘Oude School’ georganiseerd door artiest Smok uit Antwerpen heeft GOMAD een zijgevel gepaint van één van de voormalige Agfa fabriekshallen in Edegem. Deze hal dient tegenwoordig als winterbar en dagstrand van Kaffée Allée.

In februari 2016 sierde GOMAD Graffix 15 kamers van het Boutique Hotel View in hartje Amsterdam met oogstrelende muurschilderingen. Het thema was instrumenten en elke kamer heeft een ander muziekinstrument gekregen als blikvanger op de muur.

In 2012 is GOMAD afgereisd naar het zonnige Griekse eiland Zakynthos om een mural te maken van het bekende gestrande schip op ditzelfde eiland. Deze muurschildering staat bij Alexandra Beach hotel in Tsilivi en koste 5 dagen om uit te voeren.

Meer video’s van ons werk vind je op ons YouTube kanaal

Klanten

Onderstaand een kleine greep uit de lange lijst van tevreden GOMAD Graffix klanten.