Door de gemeente Goirle werd opdracht gegeven om de fietstunnel die het natuurgebied en de woonwijk met elkaar verbindt te voorzien van nieuwe muurschilderingen en graffiti. Deze tunnel werd keer op keer beklad. Door deze te voorzien van professionele muurschilderingen en graffiti wordt dat in de toekomst voorkomen.

 

De opdracht werd aangenomen door Vincent Huibers graffiti art. In samenwerking met Vincent werd het ontwerp van de tunnel gemaakt door Marcus -GOMAD- Debie.

De fotorealistische dieren op deze foto’s werden allen door Marcus uitgevoerd. Daarnaast werden er nog meer dieren op een fotorealistische wijze afgebeeld door kunstenaars Nash en Zenk One.
De dieren werden afgewisseld met stoere graffiti letterpieces, uitgevoerd door Chas, Behind, Does, Dater127, Puaks, Mister, Taste, Reser en Sunk. Allen grote namen in de graffiti scene.
De gehele achtergrond en de letterpieces werden uitgevoerd in de kleuren groen / paars, de kleuren van het achterliggende natuurgebied. Dit zorgt voor een rustig en samenhangend geheel.