Skip to main content

Graffiti kosten

!! LET OP !! Deze website is niet meer onze homepage en wordt ook niet meer ge-update. Voor alle recente muurschilderingen en projecten verwijzen wij naar onze nieuwe website > marcusGOMADdebie.com !!

Ik krijg vaak de vraag hoeveel de kosten zijn van onze graffiti kunst of een muurschildering, maar dat is moeilijk aan te geven zolang ik niet weet wat precies de wens is.

Elke opdracht is anders en elke offerte is maatwerk. De prijs is niet alleen afhankelijk van de afmetingen van de muur of het te spuiten object, maar ook van de complexiteit van het gewenste ontwerp. Hoe gedetailleerder het ontwerp, hoe meer werk en dus meer dagen we nodig gaan hebben voor de uitvoering. Of is er een hoogwerker nodig, of overnachtingen. Kortom, een vaste prijs is niet te noemen.

We werken met dagprijzen en kunnen van te voren wel goed inschatten hoeveel dagen we nodig hebben. Ons dagtarief is € 680,- voor ontwerp en uitvoering. Dat is excl. reis- en materiaalkosten. Reiskosten worden aan € 0,19 per km gerekend en materiaalkosten aan € 7,50 per m2. Bij opdrachten die meerdere dagen duren en waarbij de reisafstand te groot is, rekenen we de overnachting(en) in een B&B door, zo ook de huur van hoogwerkers wanneer nodig. Genoemde prijzen zijn excl. btw.

We kunnen qua budget het project op twee manieren benaderen. Wij geven aan wat onze ideeën zijn en hoeveel dagen de uitvoering zal gaan kosten, of jullie geven het beschikbare budget aan en dat bepaalt vervolgens het aantal dagen dat wij eraan mogen besteden. We passen het ontwerp daar dan op aan. De kosten van het graffiti project zijn dus heel flexibel. Daarin denken we graag met jullie mee.