Aankondiging – GOMAD op Step in the Arena 2016

Step in the Arena

Nog maar een maand te gaan en dan is de 7e editie van het internationale event ‘Step in the Arena’ op 4 en 5 juni in de Berenkuil in Eindhoven. Net als voorgaande jaren een line-up om je vingers bij af te likken. O.a. Arsek – Vesod – Bond Truluv – Nash – Romeo & Mega – Studio Giftig en vele vele anderen zullen de Berenkuil wederom transformeren in een ware kleuren explosie van creativiteit.

Na een afwezigheid van 3 jaar is GOMAD ook weer van de partij en zal er weer iets moois van gaan maken. Onderstaand het resultaat van een dagje fun met friends uit 2011 en 2012. Benieuwd wat GOMAD dit jaar gaat maken voor SITA? Kom dan kijken op 4 en 5 juni in de Berenkuil in Eindhoven.

Step in the Arena

Wat is Step in the Arena?

Step in the Arena (SITA) is één van de grootste graffiti/street-art festivals in Europa, georganiseerd door Dynamo in samenwerking met de graffiti scene van Eindhoven. Hun doel is om jong- en gevestigd talent elkaar te laten moeten en creatief uit te dagen. Wat in 2010 begon als een festival waar nieuw en gevestigd talent elkaar konden ontmoeten groeide het snel uit tot het unieke en internationaal festival wat het nu is.

Dit jaar zullen er meer dan 150 artiesten zijn uit Nederland en de rest van  wereld en worden er meer dan 10.000 bezoekers verwacht.

Bekijk hier de atermovie van 2015.