Over ons

GOMAD Graffix, onder leiding van kunstenaar Marcus Debie, is reeds in 1988 ontstaan. Destijds vormde de eerste opdracht van toegepaste graffiti binnen een bedrijfsinterieur de oorsprong voor GOMAD Graffix. Na afronding van de hogeschool voor grafische kunsten in 1996 en jarenlange ervaring als grafisch ontwerper en art director binnen diverse signing- en reclamebureaus vormt Marcus de basis van de studio. Zijn stijl kan het beste omschreven worden als fotorealistisch met sterke surrealistische invloeden in combinatie met abstracte grafische kleurvlakken en een voorliefde voor gezichten en handen.

Sinds 2013 versterkt zijn partner Nancy Montforts de creatieve ideeën en samen vormen zij het nieuwe team van GOMAD Graffix. Ook is er nauwe samenwerking met andere professionele artiesten om zo een zo breed mogelijk scala aan stijlen en mogelijkheden te bieden aan onze klanten of bij grootschalige muurschilderingen en graffiti gerelateerde opdrachten en workshops.

Muurschilderingen
Spuitbus

Ik doe mijn best en de spuitbus doet de rest!

MARCUS DEBIE

Video

In februari 2016 sierde GOMAD Graffix 15 kamers van het Boutique Hotel View in hartje Amsterdam met oogstrelende muurschilderingen. Het thema was instrumenten en elke kamer heeft een ander muziekinstrument gekregen als blikvanger op de muur met als hoogtepunt een heuse bandoneon.

Time-lapse video van een graffiti muurschildering op  een kinderkamer met als thema Star Wars – Master Yoda. Om deze muurschildering te voltooien zijn er bijna 2 dagen aan gewerkt.

Time-lapse video van een graffiti muurschildering op een kinderkamer met als thema de game CoD – Black Ops. Om deze muurschildering te voltooien is er 1 volledige dag aan gewerkt.

In 2012 is GOMAD afgereisd naar het zonnige Griekse eiland Zakynthos om een mural te maken van het bekende gestrande schip op ditzelfde eiland. Deze muurschildering staat bij Alexandra Beach hotel in Tsilivi en koste 5 dagen om uit te voeren.

Meer video’s van ons werk vind je op ons GOMAD Graffix You Tube kanaal

Klanten

Onderstaand een kleine greep uit de lange lijst van tevreden GOMAD Graffix klanten.