Graffiti op canvas

Wil je een custom made schilderij met een eigen afbeelding of graffiti op canvas, zeil of paneel? Ook dit kan! Van een naam in graffiti letters tot een mooie afbeelding voor de kinderkamer of woonkamer. Graffiti op canvas (schildersdoek) is een unieke manier van kunst op de muur, zonder dat de muren beschilderd worden. Een street art canvas is populair en lijkt zo van de muur te zijn geplukt. Zo hangen deze kunstwerken ook steeds vaker op exposities en in het museum. Een eigentijds en uniek kunstwerk dat altijd verplaatsbaar of mee te nemen is. Het standaard formaat van een graffiti canvas is 150 x 100 cm of het dubbele formaat in breedte of lengte richting bij een 2-luik (300 x 100 cm of 150 x 200 cm). Aangezien wij alles met spuitbus vervaardigen is niet elke afbeelding geschikt om te spuiten op één van bovenstaande formaten. Voor heel gedetailleerd werk hebben we een groter formaat nodig. Hiervoor kunnen we uitwijken naar een zeil of paneel.

Voor heel gedetailleerd werk hebben we een groter formaat nodig dan een standaard canvas. Hiervoor kunnen we uitwijken naar een pvc zeil of mdf hardboard paneel. Graffiti op zeil of graffiti op paneel is daarom zeer geschikt voor grotere kunstwerken die niet rechtstreeks op de muur gemaakt mogen worden.

In ons portfolio tref je enkele voorbeelden aan van graffiti op canvas welke door GOMAD Graffix werden gerealiseerd. Ben je ook geïnspireerd geraakt in een bepaald ontwerp of wil je een eigen ontwerp of idee uitgewerkt zien? Vraag naar de mogelijkheden!

Street art canvas ‘Touch of water’ > for sale

Graffiti op canvas met de titel Indulge uit de serie 'Eyecatcher'

Street art canvas ‘Indulge’ > for sale

Street art canvas ‘Hold on’ > for sale

Street art canvas ‘Mystic green’ > for sale

Street art canvas ‘Intense’ > for sale

Street art op canvas ‘Feeling Blue’ > for sale

Street art canvas ‘Incisively’ > for sale

Street art op canvas ‘Eye popping’ > for sale

Street art op canvas ‘Have mercy’ > for sale

graffiti canvas kameleon

Street art canvas ‘Blending’ > for sale