Vanaf 2015 is mijn werk op canvas ook te zien bij verschillende gallerijen tijdens street art exposities in binnen- en buitenland.

2017

COMING SOON

Expositie at the Wallery Gallery in Stockholm vanaf 17 maart.
Formaat: 110 x 110 cm

Dit canvas heeft als titel ‘Indulge’ (vertaling: Koesteren) en komt uit de canvas reeks Eye catcher. Het is een serie canvassen met ogen en/of handen als thema.

In dit canvas ligt haar mooie gezicht in zijn handen. Dit canvas toont liefde en dat moeten we koesteren.

De expositie Vandal Art 5 is te zien vanaf 17 februari t/m 17 maart. Hier zullen 4 van mijn werken tentoongesteld worden. Locatie: Het Hooghuis in Oss.

Werk 1 
Een origineel kunstwerk op canvas met de naam ‘Hold on’. Het schilderij toont een vrouw die symbolisch wordt gevangen door handen. De gedachte achter dit canvas is echter de man die de vrouw zolang mogelijk wil vasthouden terwijl hij verdrinkt in de schoonheid van haar oog. Volledig uitgevoerd met spuitbus, geen mixed media. Gesigneerd op voor- en achterzijde door GOMAD. Afkomstig uit de canvassenreeks ‘Eyecatcher’. Formaat 100×150 cm. Prijs € 1.145,-. Te koop / For sale!

Werk 2
Een origineel kunstwerk op hout met de naam ‘A cry for help’ (meer info). Gesigneerd door GOMAD op voor- en achterzijde. Formaat 95×210 cm. Prijs € 635,-. Te koop / For sale!

Werk 3 
Repro-fotoprint van het graffiticanvas genaamd ‘Copycat’ (meer info). Gesigneerd door GOMAD op voor- en achterzijde. Formaat 90×120 cm. Prijs € 165,-. Te koop / For sale!

Heeft u interesse of wilt u een van de canvassen bekijken? Neem dan contact met ons op of met Vandal Art.

Te zien bij de Street art expositie ASA GO SHOW in Amsterdam. Georganiseerd door Amsterdam Street Art en Go Gallery vanaf 21 januari t/m 18 maart 2017.

Titel: Blue eyed boy meets brown eyed girl
Formaat: 50×50 cm
Techniek: Spray paint op canvas
Prijs € 950,-
Te Koop / For sale!

Heeft u interesse in dit canvas of wilt u het bekijken? Neem dan contact met ons op of met GO GALLERY.

2016

Dit kunstwerk was te zien op de Street art expositie GETTING UP in Heerlen gedurende de maand januari 2016.

Titel: A cry for help
Formaat: 95×210 cm
Techniek: Spray paint op hout
Prijs € 635,-
Te Koop / For sale!

Heeft u interesse in dit canvas of wilt u het bekijken? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier de aftermovie.